L’Equip

Juli Barcena Montsalvatge

Graduat Superior en Disseny Gràfic i Direcció d’Art per l’escola IDEP.
Compto amb 9 premis Laus Estudiant, 1 premi Agfa Young Creatives i 1 premi Carteles ObraSocial CajaMadrid, entre altres.

Durant els més de 10 anys en el sector, he treballat com a Dissenyador Gràfic a diferents estudis de Barcelona (Oxigen, Gala Comunicació) i com a Director d’Art a l’agència de Publicitat Cayenne.
També he donat classes de Fotografia Publicitària a l’escola IDEP.

La meva experiència professional m’ha servit per aprendre, entendre i estimar aquesta professió. Gaudeixo i poso el màxim esforç i compromís a qualsevol mena de projecte, ja sigui des d’una petita peça gràfica fins a una gran campanya publicitària.

Clara Nebot González

Titulada en Assessoria d’Imatge Personal i Estilisme de Moda per l’escola BAU. Especialitzada en Marketing i Comunicació de Moda per l’Institut Europeu de Disseny.

Durant la meva trajectòria professional, he treballat com a Estilista de Moda per diverses publicacions i publicitat, en Compres i Disseny d’accessoris per la marca Fosco, i en el departament de Marketing i Comunicació de la firma Surkana.

He tingut l’oportunitat d’aplicar el meus coneixements en el món del disseny, la comunicació i el marketing, fet que m’ha donat una experiència laboral àmplia i una gran capacitat d’adaptar-me a qualsevol projecte que s’em pugui oferir.

MONTSALVATGE Comunicació, Olot.