casa1
casa2
casa3
casa4
casa5

Hoi Poi House

L’ideal de molta gent és construir una casa 100% al seu gust, una casa a mida.

El primer pas és tenir el terreny, seguit de l’aventura de fer realitat la teva llar. Per a molts un somni, però per altres un malson que es pot arribar a allargar mesos i, fins i tot, anys.

I si hi hagués la manera de poder evitar els maldecaps de maons, pols, obrers, i gairebé, d’un dia per l’altre aparegués la teva casa en el teu terreny, puff, així quasi sense adonar-te? Estil càpsula Hoi Poi.

Desde fa uns anys és possible gràcies als habitatges modulars. Cases que es construeixen sense maons, sense ciment, sense parets mestres. Cases que es munten en menys de 3 mesos i amb preus molt més assequibles que els d’una casa tradicional.

Aquest tipus de construccions estan cada cop més de moda, es poden trobar dissenys realment impressionants, amb acabats de gran qualitat i mides adaptades a tot tipus de famílies.

Un exemple extrem és la casa portable que ha fet l’estudi d’arquitectura Ábaton. Una caseta de 27m2, totalment equipada i llesta per dur-la allà on es vulgui. Ideal per als més nòmades que volen dur la casa a sobre com si fossin cargols.

És hora de replantejar-se el concepte de casa tal com la coneixem, un altre tipus de construcció és possible i, desde l’estudi, la valorem molt positivament.