mos1
mos2
mos3
mos4
mos5
mos6
mos7
mos8

Fast Fashion

Durant les últimes setmanes s’han celebrat les Fashion Week de NY, Londres i Milà.
Si us interessa la moda i les tendències és possible que estigueu al cas de l’ultima col·lecció de Moschino, i és que no es mereix passar desapercebuda.

El que ha fet el director creatiu de la maison italiana, Jeremy Scott, és deixar-nos amb la boca oberta en presentar una col·lecció inspirada en el que podríem anomenar l’antítesi del glamour: una famosa cadena de fast food, una marca de cereals, un altre de caramels i de xocolatines, i un dibuix animat ben llampant.

Segur que no ens hagués sobtat tant si ho hagués fet una marca de roba casual i low cost, com Inditex o H&M, però que ho faci una casa d’alta costura aplicat a teixits d’alta gamma i a siluetes treballades ens deixa en estat de shock.

Si busqueu per les xarxes socials trobareu opinions diverses, alguns ho consideren l’obra d’un geni, d’altres una absurda broma que es pot anomenar de tot menys moda. Però la qüestió és: Què es considera moda avui en dia? Una peça que es pot portar pel carrer? No ens enganyem, bona part del que apareix sobre una passarel·la no és portable a no ser que sigui carnaval o no es tingui cap mena de sentit del ridícul.

I és que, avui en dia, el més important no és el nombre de peces que es venen d’una col·lecció. La clau està a fer soroll, destacar, trencar amb el convencional i fer una campanya de màrqueting notòria, potent i com més polèmica millor.

Amb la col·lecció “Fast Fashion”, Jeremy Scott l’ha clavat.