carbassa
asasi
gordi
viejo

Castanyada Vs Halloween

Com a orgullosos catalans que som, en dates com la d’avui, a l’estudi celebrem la castanyada.
Aquesta tradició de casa nostre, cada cop es veu més emmascarada per Halloween, fet que a molta gent la molesta. A nosaltres ens agrada per dues raons: marató de pel·lícules de por i l’art d’esculpir carbasses.

De ben segur que heu vist les típiques carbasses tallades amb cares “terrorífiques” (ulls de triangle, nas de triangle i somriure dolent), però si deixem de banda els clàssics/bàsics, i ens endinsem en l’autèntic art d’esculpir carbasses, podem trobar obres fantasmagòricament al·lucinants, com les que fan a Villafane Studio.

Aquesta empresa americana està formada per tres artistes que van saber portar els seus dots d’escultor més enllà del fang i el plàstic, fins a arribar a construir monuments a la sorra o cares de tot tipus en carbasses acompanyandes per extremitats fetes amb branques de vinya.

A la seva web es poden trobar totes les seves obres d’art, el calendari de fires on participen i, fins i tot, comprar les eines necessàries per esculpir les nostres carbasses o, si ho portem cap a casa, els nostres moniatos.

Desde l’estudi us desitgem una feliç castanyada, gaudiu d’uns bons panellets i el moscatell que no falti!