ios7detalles
ios7
macpro

Nous canvis a Apple

Fa una setmana es va presentar el nou sistema operatiu dels dispositius mòbils d’Apple, el iOS 7, hi ha resultat tota una revolució.

No es tracta d’un simple “rentat de cara” com va ser el pas de iOS 4 a iOS 5 o de iOS 5 a iOS 6, estem parlant d’una interfaz totalment diferent, amb icones redissenyades, layouts més funcionals, tecnologia que aporta més profunditat a les imatges i un llarg etcètera que té la finalitat de fer-ho tot molt més pràctic.

Aquest nou concepte de simplicitat l’han aplicat a la gama professional amb el llançament del nou MacPro, un ordinador que no s’havia modificat en els últims 10 anys.
Com a canvis exteriors, destaca la seva mida molt més reduïda, la seva forma cilíndrica i de color negre. Línies fines, elegants i aerodinàmiques.

Jonathan Ive deixa ben clar el seu lema de que la bellesa resideix en la simplicitat, claredat i eficiència.
Ara toca esperar i veure com reaccionen els usuaris a aquests canvis tan marcats. Però segur que amb els seus spots Think Different aconseguiran, si més no, emocionar-nos un cop més.

Medicamentos variados existentes en línea a por qué perder el tiempo y el esfuerzo que va a la tienda del químico si usted puede levemente conseguir las drogas se sientan en el país. Algunos medicamentos son muy conocidos. Otros trabajos para enfermedades particulares como el reumatismo. Kamagra es un medicamento muy conocido utilizado para tratar la incapacidad para obtener o mantener una erección. Hoy en día se publicaron miles de artículos sobre todo super kamagra. Cuando usted compra drogas como Kamagra usted tienes razón que recordar sobre todo comprar kamagra oral jelly 100mg. Una investigación reciente sobre http://kamagra-online24.com/es/ encontró que la disfunción sexualmente más común de los hombres es ED. Baja autoestima, estrés, depresión y algunos remedios pueden reducir su interés en el sexo. A veces, el estrés puede afectará la función física, incluido el rendimiento. Algunos pacientes que usan este genérico típicamente no tienen potencialmente efectos secundarios serios a Kamagra. Por todo lo que esta droga no es para el uso en mujeres, Kamagra no se espera que sea peligroso para un bebé nonato.