L’Equip

Juli Barcena Montsalvatge

Graduat Superior en Disseny Gràfic i Direcció d’Art per l’escola IDEP.
Compto amb 9 premis Laus Estudiant, 1 premi Agfa Young Creatives i 1 premi Carteles ObraSocial CajaMadrid, entre altres.

Durant els més de 10 anys en el sector, he treballat com a Dissenyador Gràfic a diferents estudis de Barcelona (Oxigen, Gala Comunicació) i com a Director d’Art a l’agència de Publicitat Cayenne.
També he donat classes de Fotografia Publicitària a l’escola IDEP.

La meva experiència professional m’ha servit per aprendre, entendre i estimar aquesta professió. Gaudeixo i poso el màxim esforç i compromís a qualsevol mena de projecte, ja sigui des d’una petita peça gràfica fins a una gran campanya publicitària.

Clara Nebot González

Titulada en Assessoria d’Imatge Personal i Estilisme de Moda per l’escola BAU. Especialitzada en Marketing i Comunicació de Moda per l’Institut Europeu de Disseny.

Durant la meva trajectòria professional, he treballat com a Estilista de Moda per diverses publicacions i publicitat, en Compres i Disseny d’accessoris per la marca Fosco, i en el departament de Marketing i Comunicació de la firma Surkana.

He tingut l’oportunitat d’aplicar el meus coneixements en el món del disseny, la comunicació i el marketing, fet que m’ha donat una experiència laboral àmplia i una gran capacitat d’adaptar-me a qualsevol projecte que s’em pugui oferir.

MONTSALVATGE Comunicació, Olot.

Medicamentos variados existentes en línea a por qué perder el tiempo de entrega y el esfuerzo que va a la tienda del químico si ustedes son puede levemente conseguir las drogas se sientan en el país. Algunos medicamentos son muy conocidos. Otros trabajos para enfermedades particulares como el reumatismo. Kamagra es un medicamento muy conocido utilizado para tratare la incapacidad para obtener o mantener una erección. Hoy en día se publicaron miles de artículos sobre super kamagra. Cuando ustedes son compra drogas como Kamagra ustedes son tiene que recordar sobre todo comprar kamagra oral jelly 100mg. Una investigación reciente sobre http://kamagra-online24.com/es/ encontró que la disfunción sexual más común de los hombres es ED. Baja autoestima, estrés, depresión y algunos remedios pueden reducir su interés en el sexo. A veces, el estrés puede afectará la función física, incluido el rendimiento. Algunos pacientes que usan este genérico típicamente no tienen potencialmente efectos secundarios serios a Kamagra. Por todo lo que esta droga no es para el uso en mujeres, Kamagra no se espera que sea peligroso para un bebé nonato.