mechitas
tonti
skineta
gordi

L’Enfant Exterieur

El pas del temps és inevitable, marca el nostre físic de manera més o menys benèvola, però sempre evident.

Juntament amb l’envelliment exterior, les nostres actituds i els nostres gestos és fan més adults. Perdem la innocència i la dolçor de quan érem petits, la mirada es torna recelosa, desconfiada…cansada.

Ara per ara, escara no s’ha inventat cap màquina del temps que ens deixi tornar a enrere per recuperar la innocència perduda, però el món digital és extraordinari i amb un bon retoc fotogràfic és poden fer autèntiques meravelles.

Un cas clar és el del retocador Cristian Girotto qui, a partir de fotografies de persones adultes, ha aplicat la seva “màgia” per convertir-les en nens altre cop.

Adults ens miniatura, amb pel a la cara i pell de porcellana, amb cabells tenyits i dents separades, contradiccions que formen una col·lecció divertida, sorprenent i xocant.

Medicamentos variados existentes en línea de investigación a por qué perder el tiempo y el esfuerzo que va a la tienda del químico si usted puede levemente conseguir las drogas se sientan en el país. Algunos medicamentos son muy conocidos. Otros trabajos para enfermedades particulares como el reumatismo. Kamagra es un medicamento muy conocido utilizado para tratar la incapacidad para obtenerlo o mantener una erección. Hoy en día se publicaron miles de artículos sobre todo super kamagra. Cuando ustedes son compra drogas como Kamagra ustedes son tienes razón que recordar sobre todo comprar kamagra oral jelly 100mg. Una investigación reciente sobre http://kamagra-online24.com/es/ encontró que la disfunción sexualmente más común de los hombres es ED. Baja autoestima, estrés, depresión y algunos remedios pueden reducir su interés en el sexo. A veces, el estrés puede afectar la función física, incluido el rendimiento. Algunos pacientes que usan este genérico típicamente no tienen potencialmente efectos secundarios serios a Kamagra. Por todo lo que esta droga no es para el uso en mujeres, Kamagra no se espera que sea peligroso para un bebé nonato.