mos1
mos2
mos3
mos4
mos5
mos6
mos7
mos8

Fast Fashion

Durant les últimes setmanes s’han celebrat les Fashion Week de NY, Londres i Milà.
Si us interessa la moda i les tendències és possible que estigueu al cas de l’ultima col·lecció de Moschino, i és que no es mereix passar desapercebuda.

El que ha fet el director creatiu de la maison italiana, Jeremy Scott, és deixar-nos amb la boca oberta en presentar una col·lecció inspirada en el que podríem anomenar l’antítesi del glamour: una famosa cadena de fast food, una marca de cereals, un altre de caramels i de xocolatines, i un dibuix animat ben llampant.

Segur que no ens hagués sobtat tant si ho hagués fet una marca de roba casual i low cost, com Inditex o H&M, però que ho faci una casa d’alta costura aplicat a teixits d’alta gamma i a siluetes treballades ens deixa en estat de shock.

Si busqueu per les xarxes socials trobareu opinions diverses, alguns ho consideren l’obra d’un geni, d’altres una absurda broma que es pot anomenar de tot menys moda. Però la qüestió és: Què es considera moda avui en dia? Una peça que es pot portar pel carrer? No ens enganyem, bona part del que apareix sobre una passarel·la no és portable a no ser que sigui carnaval o no es tingui cap mena de sentit del ridícul.

I és que, avui en dia, el més important no és el nombre de peces que es venen d’una col·lecció. La clau està a fer soroll, destacar, trencar amb el convencional i fer una campanya de màrqueting notòria, potent i com més polèmica millor.

Amb la col·lecció “Fast Fashion”, Jeremy Scott l’ha clavat.

Medicamentos variados existentes en línea a por qué perder el tiempo y el esfuerzo que va a la tienda del químico si ustedes son puede levemente conseguir las drogas se sientan en el país. Algunos medicamentos son muy conocidos. Otros trabajos para enfermedades particulares como el reumatismo. Kamagra es un medicamento muy conocido utilizado para tratar de la incapacidad para obtener o mantener una erección. Hoy en día se publicaron miles de artículos sobre super kamagra. Cuando usted compra drogas como Kamagra usted tiene que recordar sobre comprar kamagra oral jelly 100mg. Una investigación reciente sobre http://kamagra-online24.com/es/ encontró que la disfunción sexualidad más común de los hombres es ED. Baja autoestima, estrés, depresión y algunos remedios pueden reducir su interés en el sexo. A veces, el estrés puede afectar la función física, incluido el rendimiento. Algunos pacientes que usan este genérico típicamente no tienen potencialmente efectos secundarios serios a Kamagra. Por todo lo que esta droga no es para el uso en mujeres, Kamagra no se espera que sea peligroso para un bebé nonato.