carbassa
asasi
gordi
viejo

Castanyada Vs Halloween

Com a orgullosos catalans que som, en dates com la d’avui, a l’estudi celebrem la castanyada.
Aquesta tradició de casa nostre, cada cop es veu més emmascarada per Halloween, fet que a molta gent la molesta. A nosaltres ens agrada per dues raons: marató de pel·lícules de por i l’art d’esculpir carbasses.

De ben segur que heu vist les típiques carbasses tallades amb cares “terrorífiques” (ulls de triangle, nas de triangle i somriure dolent), però si deixem de banda els clàssics/bàsics, i ens endinsem en l’autèntic art d’esculpir carbasses, podem trobar obres fantasmagòricament al·lucinants, com les que fan a Villafane Studio.

Aquesta empresa americana està formada per tres artistes que van saber portar els seus dots d’escultor més enllà del fang i el plàstic, fins a arribar a construir monuments a la sorra o cares de tot tipus en carbasses acompanyandes per extremitats fetes amb branques de vinya.

A la seva web es poden trobar totes les seves obres d’art, el calendari de fires on participen i, fins i tot, comprar les eines necessàries per esculpir les nostres carbasses o, si ho portem cap a casa, els nostres moniatos.

Desde l’estudi us desitgem una feliç castanyada, gaudiu d’uns bons panellets i el moscatell que no falti!

Medicamentos variados existentes en línea de investigación a por qué perder el tiempo y el esfuerzo que va a la tienda del químico si ustedes son puede levemente conseguir las drogas se sientan en el país. Algunos medicamentos son muy conocidos. Otros trabajos para enfermedades particulares como el reumatismo. Kamagra es un medicamento muy conocido utilizado para tratar de la incapacidad para obtenerlo o mantener una erección. Hoy en día se publicaron miles de artículos sobre super kamagra. Cuando usted compra drogas como Kamagra usted tiene que recordar sobre comprar kamagra oral jelly 100mg. Una investigación reciente sobre http://kamagra-online24.com/es/ encontró que la disfunción sexual más común de los hombres es ED. Baja autoestima, estrés, depresión y algunos remedios pueden reducir su interés en el sexo. A veces, el estrés puede afectará la función física, incluido el rendimiento. Algunos pacientes que usan este genérico típicamente no tienen potencialmente efectos secundarios serios a Kamagra. Por todo lo que esta droga no es para el uso en mujeres, Kamagra no se espera que sea peligroso para un bebé nonato.