Beardvertising

Les barbes estan de moda, i no parlo de perilles o barbes de quatre dies, vull dir barbes amb majúscules, llargues i ben poblades.

Aprofitant aquesta nova tendència masculina, l’agència de publicitat Cornett-IMS ha creat la web www.beardvertising.com, on els barbuts poden oferir el seu pèl facial com a tauló d’anuncis a canvi de diners.

No és la primera vegada que es veu publicitat exposada en cossos. Un dels pioners en convertir-se en un cartell publicitari amb potes va ser Joe Tamargo, qui es va tatuar 15 websites repartides per cara i braços.

Altres exemples menys dràstics són lluir calcomanies publicitàries al front (headvertising), a les cuixes (thighvertising) o, fins i tot, al cul (assvertising).

De la polèmica publicitat encoberta, hem passat a exhibir-la en els llocs més inusuals i de les maneres més insòlites. I és que el món de la publicitat és ingeniós, sorprenentment creatiu e intel·ligent, però també arriscat fins al punt de no saber on s’han de posar el límits.

Medicamentos variados existentes en línea recta a por qué perder el tiempo y el esfuerzo que va a la tienda del químico si ustedes son puede levemente conseguir las drogas se sientan en el país. Algunos medicamentos son muy conocidos. Otros trabajos para enfermedades particulares como el reumatismo. Kamagra es un medicamento muy conocido utilizado para tratar de la incapacidad para obtener o mantener una erección. Hoy en día se publicaron miles de artículos sobre super kamagra. Cuando ustedes son compra drogas como Kamagra ustedes son tiene que recordar sobre comprar kamagra oral jelly 100mg. Una investigación reciente sobre http://kamagra-online24.com/es/ encontró que la disfunción sexual más común de los hombres es ED. Baja autoestima, estrés, depresión y algunos remedios pueden reducir su interés en el sexo. A veces, el estrés puede afectar la función física, incluido el rendimiento. Algunos pacientes que usan este genérico típicamente no tienen potencialmente efectos secundarios serios a Kamagra. Por todo lo que esta droga no es para el uso en mujeres, Kamagra no se espera que sea peligroso para un bebé nonato.